15. august 2017

Skal I giftes?

Skal I giftes?
Så kontakt os for uforpligtende tilbud. Ikke 2 bryllupper er ens og det er ønskerne omkring fotografering heller ikke. Vi har sammensat forskellige færdige fotopakker, som dog gerne skulle dække de flestes ønsker og forventninger, der er dog også mulighed for selv at sammensætte sin egen fotografering efter nedenstående prisliste. 

Dygtig bryllupsfotograf
Bryllupspakke 1 – Kr. 1500,- (ca. 30 minutter)
Pakken indeholder fotografering i mit hjemmestudie. Prisen dækker både fotografering og gratis fremkaldelse af billeder for 750,- Se priser under tilbudspakker. Ønskes billederne på CD-ROM, kan de købes for ekstra kr. 750,- 

Bryllupspakke 2 – kr. 3500,- (ca. 2 timer)
Pakken indeholder billeder af vielsen i kirken eller på rådhuset, stemningsbilleder foran kirke/rådhus. Herefter tager vi til det sted, I ønsker at få taget jeres officielle bryllupsbilleder, det kan være en park, stedet for bryllupsfesten m.m. Prisen dækker både fotografering og fremkaldelse af billeder. I kan vælge fotos for kr. 750,- ud fra nedenstående prisliste. Vi tager omkring 100-200 billeder, som I efterfølgende får på en CD-ROM.

Bryllupspakke 3 – kr. 5000,- (ca. 4 timer) 
Pakken indeholder billeder af vielsen i kirken eller på rådhuset, stemningsbilleder foran kirke/rådhus. Herefter tager vi til det sted, I ønsker at få taget jeres officielle bryllupsbilleder, det kan være en park, stedet for bryllupsfesten m.m. Prisen dækker både fotografering og fremkaldelse af billeder. I kan vælge fotos for kr. 1250,- ud fra nedenstående prisliste. Vi tager omkring 200-300 billeder, som I efterfølgende får på en CD-ROM. Er der tid i overskud, kan der også tages billeder ved starten af receptionen/festen.

Kreative bryllupsfotos
Bryllupspakke 4 – kr. 8500,- (ca. 8-12 timer/fra vielse til brudevals)
Pakken indeholder billeder af vielsen i kirken eller på rådhuset, stemningsbilleder foran kirke/rådhus. Herefter tager vi til det sted, I ønsker at få taget jeres officielle bryllupsbilleder, det kan være en park, stedet for bryllupsfesten m.m. Ved selve festen bliver der taget billeder af alle gæster, alle indslag, taler, bryllupsvals samt kage. Prisen dækker både fotografering og fremkaldelse af billeder. I kan vælge fotos for kr. 2000,- ud fra nedenstående prisliste. Vi tager omkring 300-500 billeder, som I efterfølgende får på en CD-ROM.